KosovaRent

Vetura me qera

Ne ofrojmë një larmi të gjerë të super veturave më ekskluzive, konvertibles, SUV, sallone dhe furgonë premium për marrje me qira.

Pavarësisht nëse po shkoni në udhëtimin rrugor të një jete të gjatë dhe dëshironi një makinë të fuqishme sportive ose një konvertueshme elegant.

Nëse po merrni pjesë në një takim të rëndësishëm biznesi dhe kërkoni një sallon të stilit të lartë ose SUV premium. Ose nëse thjesht dëshironi të udhëtoni me stil. Ne kemi makinën luksoze për ju.

Kosova pranon të gjitha patentat e shoferit të lëshuara në Bashkimin Evropian (BE).

Nëse patenta juaj e shoferit është e shtypur me një alfabet jo latin (cirilik, arab, etj.), do t’ju duhet një Leje Drejtimi Ndërkombëtar (IDP/IDL) ose një përkthim zyrtar i patentës suaj në anglisht ose gjermanisht.

Duhet të keni gjithmonë me vete patentën e shoferit, jo kopjen e saj. Duhet ta keni mbajtur patentën e shoferit për të paktën 1 ose 2 vjet, në varësi të ofruesit të makinës.

Mund të ketë kërkesa shtesë në varësi të ofruesit të makinës dhe kategorisë së makinës, prandaj sigurohuni që të kontrolloni termat dhe kushtet përpara se të rezervoni.

Kosova kufizohet me Shqipërine, Maqedonin e Veriut, Malin e Zi dhe Serbinë

Disa ofrues të makinave me qira ju lejojnë të kaloni kufijtë kombëtarë dhe madje të lini makinën tuaj në një vend tjetër, ndërsa të tjerët jo. Nëse dëshironi të kaloni një kufi kombëtar gjatë periudhës suaj me qira, sigurohuni që të kontrolloni termat dhe kushtet përpara se të rezervoni një makinë. Mësoni më shumë rreth qirave ndërkufitare në Qendrën e Ndihmës.

Ju mund të bëni një sërë gjërash për të marrë një marrëveshje të mirë të marrjes me qira të makinave në Zvicër:

  • Krahasoni qmimet ne KosovaRent.com
  • Rezervoni makinën tuaj me qira paraprakisht
  • Planifikoni rrugën tuaj përpara se të shkoni
  • Njihni kërkesat tuaja për karburant dhe kilometrazhin

Oferta Speciale

Si lider tregut ne Kosove, partneret tanë kanë oferta speciale, çmime të shkëlqyera dhe përmirësime falas

Vlerësim i lartë

Si lider tregut ne Kosove, partneret tanë kanë oferta speciale, çmime të shkëlqyera dhe përmirësime falas

 

 / 

Select menu by going to Admin > Appearance > Menus

Sign in

Send Message

My favorites